Sprankel

Voel je dat je kind gewoon even een positieve sprankel nodig heeft? Heeft het een wat mindere periode achter de rug waardoor het is gaan twijfelen aan zichzelf? Mag het zelfvertrouwen groeien? Zijn er restjes spanning die afgevoerd mogen worden zodat het weer vrij en blij kan bewegen?

 

contact opnemen

Het traject

Kort durend traject van ongeveer twee a drie maanden waarin we de positieve sprankel weer hervinden. De hulpvraag is duidelijk en niet complex, jullie hebben vooral wat richting nodig en behoefte aan positiviteit.

Ik ga met het kind werken aan het zelfbeeld door op zoek te gaan naar de kwaliteiten en talenten, hiermee vergroot je de IK sterkte van een kind. Wat belangrijk is, want een kind dat steviger staat kan immers meer aan. Het kind formuleert zijn/haar wens (hulpvraag) en gaat daarin stappen zetten.

Ik werk met jou/jullie, om te kijken wat er van jullie perspectief gezien of begrepen mag worden. Als ouder ben je de basis en onlosmakelijk verbonden met je kind. Ik werk nooit alleen met het kind, ik betrek altijd de ouder in het traject.  

Als we iets in het kind willen veranderen, hebben we eerst te onderzoeken of het niet iets is wat beter in onszelf kan worden veranderd.

Ik werk graag met methodes die vanuit het onderbewuste werken, kijk onder het kopje methodieken om daarover meer te lezen.

Ik ondersteun jullie waar nodig met handzame tips en inzichten die een positieve bijdrage kunnen leveren.  

Ik help jullie liefdevol ...

 • Positieve opwaartse spiraal hervinden
 • Steviger staan
 • Lef om te sprankelen
 • Ontspanning weer kunnen vinden
 • Trotser zijn op jezelf
 • Minder conflicten, meer connectie

Om jullie op maat te kunnen helpen, werken we meestal in trajecten. Tijdens het intake gesprek bespreken we samen welk traject het beste past bij jullie situatie. Bij een eenvoudige hulpvraag is het plannen van losse sessies ook mogelijk.

 Sprankel traject

€ 870

Wat krijg ik daarvoor?

 • intakevragenlijst vooraf
 • intakegesprek om de hulpvraag helder te krijgen
 • 6 op maat sessies (inc intake) 60-90 min
 • onbeprekt tussentijds contact
 • oefeningen voor thuis
 • materialen (essentiële oliën roller en edelsteentje)
 • nazorg

De sessies worden aan de hand van de hulpvraag verdeeld over ouder en kind. Ieder traject is op maat!

Ja dat wil ik!

De relatie tussen ouder en kind is de bron. Daar kunnen we onnoemelijk veel problemen voorkomen.

Elliëtte heb ik leren kennen als een ervaren en gepassioneerde coach. Ze wint snel vertrouwen van zowel kind als ouder. In enkele sessies kan ze behoeften achterhalen en adequaat een plan van aanpak opstellen. Het is fijn dat iemand niet kijkt naar tekortkomingen maar de focus verschuift naar kwaliteiten en talenten. Dat geeft iemand meer zelfvertrouwen en een positieve wending in het leven. Elliëtte heeft mijn inzicht in de gevoelens en behoeften van ons kind vergroot waardoor ik als ouder ook ben gegroeid.

- vader van dochter van 8

Heldere afspraken

In termijnen
Betaling in termijnen is mogelijk, vraag hier gerust naar.

Vergoeding
Mijn sessies worden mogelijk deels vergoed vanuit het aanvullend pakket, mijn sessies vallen onder alternatieve geneeswijzen. Alle benodigde informatie (agb codes) staat onderaan de pagina. Informeer bij de verzekeraar wat de de voorwaarden en vergoedingen zijn. 

Afzeggen 
Graag tijdig afzeggen of ziekmelden, minimaal 24 uur voorafgaand aan de afspraak. Bij afzegging op kortere termijn factureer ik €95.

Intakegesprek

De kosten voor een los gesprek zijn

 • €95,00  60 min
 • €142,50 90 min

Kennismaken met Elliëtte

Spreekt dit jou aan? Maak dan een afspraak met mij voor een eerste gesprek.

Intakegesprek inplannen

Kom in contact

Behoefte aan ontspanning?

Schrijf je hieronder in en ontvang een gratis visualisatie!